• Klanten beoordelen ons met een 8.9
  • Voor 17:00 uur bestelt is morgen in huis
  • Altijd GRATIS verzending

Hoe gaat uw aanlevering:

De bestelling wordt u met behulp van vrachtwagen en elektrische pompwagen aangeleverd.

Vragen: bel 053-5740068 of info@masterfire.nl

Let op: voor levering naar eilanden is een extra toeslag van toepassing.

Via de website kunt u zelf aangeven wanneer u de order wenst te ontvangen en welk dagdeel uw voorkeur heeft.

Deze aanlevering kan op iedere doordeweekse dag.

U hoeft niet perse thuis te zijn voor de aanlevering, zorgt u er dan voor dat er een briefje aan de deur hangt zodat de desbetreffende transporteur weet dat hij op het juiste adres is. De chauffeur zal telefonisch contact zoeken om te bespreken waar de order mag komen te staan. Mocht u of de gewenste afleverplek niet bereikbaar zijn zal de chauffeur de order plaatsen naar eigen inzicht.

Standaard wordt iedere bestelling aangeleverd met een vrachtwagen (zie foto 3) met laadklep en een elektrische pompwagen (zie foto 1).Met deze elektrische pompwagen kan, mits de ondergrond het toelaat, de pallet geplaatst worden op uw terrein of in uw garage. Houdt u er wel rekening mee dat de pompwagen niet over opstaande randen en onverharde (gras, grind) wegen cq. paden kan rijden.

De elektrische pompwagen heeft een breedte van circa 70/80 cm de wielen aan de achterzijde zijn circa 50/60 cm breed. Pallets hebben een standaard breedte van 120 cm, maar het draagvlak van de pompwagen is circa 60 cm. De breedte van het pad moet dan minimaal 60-65 cm. zijn aangezien de kist cq. pallet “getild” wordt.

In verband met poorten en doorgangen kunnen sommige pallets ook van de zijkant verplaatst worden. Meld dit altijd even in de “opmerkingen” na het invoeren van uw NAW gegevens, hier kunnen wij dan rekening mee houden of contact met u opnemen.

Wanneer de vrachtwagen niet bij u in de buurt kan komen, meld u dit dan ook even in de "opmerking" zodat de aanlevering kan worden verricht met een bakwagen.(zie foto 4)

Wanneer er niet aangeleverd kan worden met een pompwagen, door onverharde wegen of dergelijke omstandigheden, kunt u er voor kiezen om de order te laten aanleveren met een Kooiaap (zie foto 2).Voor een dergelijke aanleveringen wordt u € 37,50 extra in rekening gebracht. De transporteur zal contact met u opnemen wanneer zei bij u in de buurt zijn om de aflevering te laten plaats vinden, aangezien zei niet iedere dag in iedere contreien een dergelijke vrachtwagen met een kooiaap aanwezig hebben.

In de ochtend van de aanlever dag ontvangt u van de transporteur een "Track and Trace" zodat u kunt zien hoe laat de aanlevering zal geschieden. U kunt in het bestelformulier reeds aangeven of u voor 12.30 uur aangeleverd wenst te worden of na 12.30 uur. Let wel dit is een voorkeur, mocht dit route technisch niet uitkomen zal de transporteur contact met u opnemen.

Mocht er onverhoopt schade aan uw bestelling zijn ontstaan, meld dit dan altijd op de pakbon welke u aftekent bij de chauffeur.  

Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.

 

 foto 1  foto 2

Tautliner-trekkerfoto 3

Bakwagenfoto 4

Meer weten over haardhout?