Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Hardhoutbriketten

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Hardhoutbriketten (96 pakken van 10 kilogram)

  Hardhoutbriketten (96 pakken van 10 kilogram)

  € 365,00 Prijs inclusief BTW en verzendkosten!

  • Nieuw: De Masterfire Hardhoutbriketten
  • Dé briket met het meeste hout en de langste duur
  • Geproduceerd uit eiken en beuken
  • Zelfde Producent als de bekende Molly briketten uit Duitsland
  Meer Informatie

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Hardhoutbriketten online bestellen


Hardhoutbriketten
staan erom bekend dat ze erg lang gloeien en mooi branden. Door de hoge verbrandingswaarde zijn hardhoutbriketten een goede aanvulling op het stoken met haardhout. U kunt hardhoutbriketten dan ook perfect gebruiken in combinatie met haardhout om zo een nog hoger rendement te halen.

Andere voordelen van het werken met hardhoutbriketten zijn de geringe as resten, met hardhoutbriketten heeft u dan ook een zeer schone verbranding. Hardhoutbriketten hebben een lange brandduur en gloeien dan ook nog zeer lange tijd door. U kunt dus lang genieten van de warmte afgifte!


Waarom de hardhoutbriketten van Masterfire?


Onze hardhoutbriketten bestaan uit samengeperste houtspaanders en zaagsel van een combinatie van eiken, beuken en een vleugje maranti. Bovendien hebben onze hardhoutbriketten een gat in het midden waardoor het zuurstof er doorheen trekt waardoor de briketten mooi en volledig branden. Daarom haalt u hiermee dé briket in huis met het meeste hout en de langste duur! Daarnaast is hardhoutbriketten kopen bij ons zeer eenvoudig. Voor 17:00 besteld is zelfs morgen al geleverd.

Naast hardhoutbriketten kunt u bij ons ook terecht voor nachtbriketten, ronde houtbriketten, en RUF houtbriketten. Kortom, volop keuze wat betreft houtbriketten.


Hoe worden de hardhoutbriketten geleverd?


Hardhoutbriketten hebben het voordeel dat ze gemakkelijk gestapeld op een pallet geleverd worden. Onze hardhoutbriketten worden verpakt per 10kg wat neerkomt op 12 staven per pak. Op een pallet passen 96 pakketten wat betekent dat u 960 kilo hardhoutbriketten per pallet ontvangt. Dit volstaat voor maar liefst 4,5 kuub haardhout. Heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.