• Klanten beoordelen ons met een 8.7
  • Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
  • Altijd GRATIS verzending

Hoe gaat uw aanlevering:

De bestelling wordt u met behulp van vrachtwagen en elektrische pompwagen aangeleverd.

Let op: voor levering naar eilanden is een extra toeslag van toepassing. Voor vragen: bel 053-5740068 of info@masterfire.nl

 

Foto 1 Normale vrachtwagen

Foto 2 kleinere- of bakwagen

Tautliner-trekker

Bakwagen

Foto 3 Electrische pompwagen

Foto 4 Kooi-aap 

 

 

Via de website kunt u zelf aangeven wanneer u de order wenst te ontvangen en welk dagdeel uw voorkeur heeft, dit is een verzoek welke wij kunnen indienen bij onze transporteur. Ze streven er naar om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Echter is dit niet altijd meer realiseerbaar en proberen wij samen met u een geschikt levermoment te vinden.

Deze aanlevering kan op iedere werkdag.

U hoeft niet per se thuis te zijn voor de aanlevering, zorgt u er dan voor dat er bijvoorbeeld een briefje aan de deur hangt met instructies voor de chauffeur zodat hij/zij weet dat hij op het juiste adres is. De chauffeur zal telefonisch contact met u opnemen om te bespreken waar uw bestelling mag komen te staan. Mocht u of de gewenste afleverplek niet bereikbaar zijn zal de chauffeur de order plaatsen naar eigen inzicht.

Standaard wordt iedere bestelling aangeleverd met een vrachtwagen (zie foto 1) met laadklep en een elektrische pompwagen (zie foto 3). Met deze elektrische pompwagen kan, mits de ondergrond het toelaat, de pallet geplaatst worden op uw terrein of in uw garage. Houdt u er wel rekening mee dat de pompwagen niet over opstaande randen en onverharde (gras, grind) wegen c.q. paden kan rijden.

De elektrische pompwagen heeft een breedte van circa 70/80 cm de wielen aan de achterzijde zijn circa 50/60 cm breed. Pallets hebben een standaardbreedte van 120 cm, maar het draagvlak van de pompwagen is circa 60 cm. De breedte van het pad moet dan minimaal 60-65 cm. zijn aangezien de kist c.q. pallet “getild” wordt.

In verband met poorten en doorgangen kunnen sommige pallets ook van de zijkant verplaatst worden. Meld dit altijd even in de “opmerkingen” na het invoeren van uw NAW-gegevens, hier kunnen wij dan rekening mee houden of contact met u opnemen.

  

"Problemen": Oplossingen:
Onverhard oprit (bijvb. grint, oneffen, gras, enz.) Kooiaap (foto 4)
Smalle doorgang Melden bij de opmerkingen
Smalle straten/woonerf Bakwagen (foto 2)
Niet thuis Melden bij de opmerkingen
Moeilijk toegankelijk Melden bij de opmerkingen
Afleveradres anders dan factuuradres Melden bij de opmerkingen
Stoepjes en drempeltjes  Overleggen voor aanlevering
Andere vragen of problemen? bel ons gerust: 053-5740068

 

Wanneer de vrachtwagen niet bij u in de buurt kan komen, meld u dit dan ook even in de "opmerking" zodat de aanlevering kan worden verricht met een bakwagen (zie foto 2).

Wanneer er niet aangeleverd kan worden met een pompwagen, door onverharde wegen of dergelijke omstandigheden, kunt u er voor kiezen om de order te laten aanleveren met een Kooi-aap (zie foto 4). Voor een dergelijke aanleveringen wordt er een extra vergoeding in rekening gebracht. De transporteur zal contact met u opnemen wanneer zij bij u in de buurt zijn om de aflevering te laten plaatsvinden, aangezien zij niet iedere dag in iedere contreien een dergelijke vrachtwagen met een kooiaap aanwezig hebben.

In de ochtend van de aanlever-dag ontvangt u van de transporteur een "Track and Trace" zodat u kunt zien hoe laat de aanlevering ongeveer zal geschieden. U kunt in het bestelformulier reeds aangeven of u voor 12.30 uur aangeleverd wenst te worden of na 12.30 uur. Let wel dit is een voorkeur, mocht dit route technisch niet uitkomen zal de transporteur contact met u opnemen.

Wanneer u de bestelling/levering weigert op het moment van leveren dan worden de transportkosten wel in rekening gebracht.

Mocht er onverhoopt schade aan uw bestelling zijn ontstaan, meld dit dan altijd op de pakbon welke u aftekent bij de chauffeur.  

Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.

 

 

Meer weten over haardhout?