• Klanten beoordelen ons met een 8.7
  • Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
  • Altijd GRATIS verzending

RUF houtbriketten

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

RUF Houtbriketten

Onze RUF houtbriketten hebben een hoge verbrandingswaarde en worden vaak gebruikt als aanvulling op andere kachel brandstoffen. Ze worden gemaakt van geperste houtspaanders van naaldhout en berken en zijn erg geschikt voor kleine kacheltjes, kom kacheltjes en speksteen kachels. De briketten hebben tevens geringe asresten en de asresten die u eventueel wel overhoudt kunt u uitstekend gebruiken als tuinbemesting. Zo haalt u dus het maximale uit uw briketten.

 

Briketten bij de online specialist kopen

 

Bij Masterfire weet u zeker dat u bij de specialist koopt met al meer dan 25 jaar ervaring in de branche. De briketten die u onze website vind zorgen voor een efficiënte en schone verbranding, het branden met onze RUF houtbriketten is namelijk Co2 neutraal. Het bestellen bij onze webshop heeft als bijkomend voordeel dat u geen verzendkosten betaalt en wanneer u briketten voor 17:00 bestelt heeft u ze morgen al in huis. U hoeft dus nooit lang te wachten. U zit dus nooit lang met een koude kachel in uw huis, u kunt zo weer beginnen met stoken voor een aangename en sfeervolle warmte in uw huis.

 

Onze RUF houtbriketten zijn ideaal voor de wat kleinere kachels en spekkachels maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor bruinkoolbrikettenhardhoutbrikettennachtbriketten en ronde houtbriketten

De RUF houtbriketten komen per pallet van 96 pakken van circa 10 kilogram per pak, per pallet krijgt u dus maar liefst 960 kilo briketten. Heeft u vragen over de levering of vragen over stoken in het algemeen, schroom dan niet om contact met op ons te nemen. U kunt ons namelijk altijd vrijblijvend om advies vragen.