• Klanten beoordelen ons met een 8.7
  • Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
  • Altijd GRATIS verzending

Houtpellets

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 

De beste houtpellets

 

 

Vanaf NU kunt u bij ons alleen nog maar de Masterfire Premiumpellets bestellen.

Wilt u een andere hoeveelheid bestellen dan hierboven genoemd, bel of mail ons gerust.

Wij voeren op dit moment alleen nog maar de premium pellets. De reden daarvoor is dat wij van deze pellets de continue kwaliteit kunnen garanderen en van de andere pellets helaas niet meer. 

De premium pellets komen uit de fabriek waar o.a. ook de german pellets worden geproduceerd.

Doordat wij het rechtstreeks van de fabriek laten komen, zonder tussenkomst van andere partijen kunnen wij deze pelletkorrel ook nog eens aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

 

Houtpellets zijn geperste houtkorrels. De pellets kunnen bestaan uit; snoeihout, zaagsel, houtspaanders en dergelijke. Het meeste rendement wordt verkregen uit naaldhout. Daarom vindt u bij Masterfire ook alleen houtpellets van 100% naaldhout. Simpel gezegd is het zo dat hoe harder de pellets geperst zijn, des te meer warmte geven ze af en des te minder asresten blijven er over. U kunt ze ook herkennen aan de lichtere kleur.

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat er alleen maar hout in pellets wordt verwerkt. Bij de goedkopere houtpellets kunnen chemische bindmiddelen en fijnstof zitten. Zowel de bindmiddelen als het fijnstof is niet goed voor uw kachel en het milieu.

Onze pellets bestaan echt voor 100% uit naaldhout.


Online bestellen bij Masterfire


Online bestellen doet u bij Masterfire. Alle houtpellets in ons assortiment voldoen namelijk aan de strengste normen en zijn daarom ook altijd voorzien van de juiste certificering. Onze houtpellets hebben een laag asgehalte en een laag restvochtgehalte. Dit betekent dat onze houtpellets altijd voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Kortom, pellets met het hoogste rendement.


Diverse merken


In het verleden leverden wij meerdere merken van alleen de beste kwaliteit vanaf nu kunt u alleen nog de hoogwaardige Masterfire Premium Pellets bestellen/reserveren.


Bij ons bent u dus aan het juiste adres!  Bovendien kunnen we vanuit voorraad leveren en dus heeft u uw bestelling razendsnel in huis. Voor 16:00 besteld is de volgende dag al in huis! Heeft u vragen of wellicht speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.