• Klanten beoordelen ons met een 9.1
  • Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
  • Altijd GRATIS verzending

Houtpellets

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 

De beste houtpellets


Houtpellets
zijn geperste houtkorrels. De pellets kunnen bestaan uit; snoeihout, zaagsel, houtspaanders en dergelijke. Het meeste rendement wordt verkregen uit naaldhout. Daarom vindt u bij Masterfire ook alleen houtpellets van 100% naaldhout. Simpel gezegd is het zo dat hoe harder de pellets geperst zijn, des te meer warmte geven ze af en des te minder asresten blijven er over.


Online bestellen bij Masterfire


Online bestellen doet u bij Masterfire. Alle houtpellets in ons assortiment voldoen namelijk aan de strengste normen en zijn daarom ook altijd voorzien van de juiste certificering. Onze houtpellets hebben een laag asgehalte en een laag restvochtgehalte. Om de kwaliteit continue te kunnen waarborgen hebben wij alleen DinPlus en/of ENPlus gecertificeerde pellets in ons assortiment. Dit betekent dat onze houtpellets altijd voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Kortom, pellets met het hoogste rendement.


Diverse merken


Wij leveren twee merken van alleen de beste kwaliteit. De merken die u bij ons kunt bestellen zijn:


Bij ons bent u dus aan het juiste adres!  Bovendien kunnen we vanuit voorraad leveren en dus heeft u uw bestelling razendsnel in huis. Voor 16:00 besteld is de volgende dag al in huis! Heeft u vragen of wellicht speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.