• Klanten beoordelen ons met een 8.7
  • Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
  • Altijd GRATIS verzending

Houtskool

Wat is houtskool? 

Houtskool wordt gebruikt door het hout te verhitten op een zodanige manier dat slechts beperkt zuurstof kan toetreden. Een groot deel van het houtskool verbrandt dan niet en de andere delen wat wel verbrandt staan verdampen. Houtskool is een zuivere koolstof. In vergelijking met hout is houtskool een veel gelijkmatigere stof. Houtskool is velen malen droger dan hout ook. Houtskool wordt vaak gebruikt bij grillen.

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 

Uw Houtskool groothandel vindt u hier!

Voor iedere horeca, catering of andere professionele instelling is houtskool met een hoge constante warmte zeer belangrijk. Met een goed lopende samenwerking met onze klanten, bieden wij een ideaal assortiment horeca houtskool aan. Bij Masterfire heeft u de keuze om de zakken houtskool in 3 verschillende gewichtsklassen geleverd  te krijgen. De zakken zijn beschikbaar in de grootte van : 7,5 kg, 10 kg en 15 kg. Als u een vraag of voorstel heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Natuurlijk kunt ook bij ons ook terecht voor kleinere reguliere verpakkingen of zelfs een eigen "white-label" verpakkingen.

 

Voordelen van Houtskool :

Houtskool bestaat uit puur hout en heeft daarom meerdere voordelen. Het ontbrandt in vergelijking met briketten behoorlijk snel en bereikt zeer hoge temperaturen. Dit is een voordeel wanneer u het vlees snel wilt dichtschroeien.

Simpel en snel Houtskool bestellen bij Masterfire

In onze webshop kunt u eenvoudig uw houtskool bestellen. Wij als Masterfire bieden  3 soorten houtskool aan. Restaurant houtskool, Black wattle houtskool en Kokosbriketten. Wanneer u uw houtskool Voor 16:00 besteld zijn uw producten de volgende werkdag al geleverd. Daarnaast kunt u zelf het dagdeel selecteren voor aanlevering. Wanneer u nog vragen of speciale wensen heeft, neem dan contact met ons op.