• Klanten beoordelen ons met een 8.7
  • Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
  • Altijd GRATIS verzending

Berken & elzen haardhout

 

Is het vochtgehalte van het haardhout hoger dan 18%. Dan ontvangt u van Mastefire een nieuwe pallet

4 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Eigenschappen berkenhout

Het berkenkenhout haardhout kun je onder de categorie zachte houtsoort plaatsen. Door de zere schone verbrandingen is het een populair product onder de houtsoorten. Het berkenhout haardhout geeft weel warmte weer in een zeer korte tijd. Het mooi knipperende vuur heeft een lekkere geur daar komt door de afgifte schors. De brandwaarde zijn als volgt: 4,3 KWh/kg. 1900 KWh/Stère. Het Berkenhout haardhout is geschikt voor : Iedere stoker, alle soorten kachels, sfeer stokers

Eigenschappen elzenhout

Elzenhout valt onder de zachte houtsoorten. Doordat het een zachte houtsoort is, ontbrandt het gemakkelijk en snel  Het elzenhout heeft een mooi vlammenspel. Tijdens het branden van het elzenhout komt er een heerlijke geur vrij. Elzenhout is zeer geschikt kachels.

Berken en elzenhout in een mix

Door het berken & elzen haardhout te mixen creëer je een perfect prodcut om te stoken. die gezamenlijk houtsooorten zorgen voor een hog rendement met een mooi vlammenspel. Het haardhout is direct te stoken en gemakkelijk aan te krijgen. Bekijk hierboven onze aangeboden houtmixen.