Samenwerkingen

Masterfire heeft gedurende de afgelopen jaren tal van samenwerkingen opgezet. Deze hebben direct of indirect geleid tot verbetering van producten en goedkopere producten voor consumenten.

Enkele voorbeelden:

Het hout afkomstig uit de bossen van Natuurmonumenten wordt verwerkt tot haardhout door Masterfire. Dit hout wordt voor Natuurmonumenten weer in kisten gepakt welke Natuurmonumenten verkoopt aan haar leden cq. derden. De kisten welke hiervoor gebruikt worden zijn afkomstig van het hout welke gebruikt worden om tassen haardhout voor Landal Greenparks te produceren. U ziet alles wordt door alle partijen weer hergebruikt, wat natuurlijk weer goed is om de afval stroom te minimaliseren en dus her gebruik te stimuleren.

Om uw veiligheid te waarborgen is Masterfire een samenwerking aangegaan met de Algemene Schoorsteenvegers Patroon Bond. De "kortweg" ASPB is de landelijke organisatie van schoorsteenveegbedrijven. Voor kwaliteit in vakmanschap en dienstverlening bent u hier aan het juiste adres! Masterfire adviseert om minimaal één maal per jaar uw rookkanaal te laten reiningen door een erkende Schoorsteenveger.