• Klanten beoordelen ons met een 8.7
  • Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
  • Altijd GRATIS verzending

Welke houtsoort past het beste in mijn haard?

Tegenwoordig kiest men er steeds vaker voor een kleine accumulerende kachel in plaats van de traditionele openhaard. Het voordeel van deze kachels is dat zij een veel hoger rendement hebben. Bij deze kachels moet u goed in de gaten houden welke hout lengte u koopt omdat deze kachels vaak kleiner van inhoud zijn.

Masterfire levert standaard een lengte van 25 cm haardblokken deze zijn fijn gekloofd. Beuken en Eiken is altijd iets grover gekloofd maar behelst nog wel deze lengte. Mocht u in het bezit zijn van een grotere haard en dus ook graag een grotere lengte haardhout wensen (tot 33 cm) kunt u dit aangeven in de "opmerkingen" welke u vindt na het invullen van uw NAW gegevens. Voor onze klanten met grote schouwhaarden hebben wij Beukenhout van 40cm. Let wel, dit Beukenhout gaat alleen per inschrijving aangezien wij deze niet standaard op voorraad hebben. U ontvangt dan van ons de prijs per mail en een indicatie van aanlevering. Wanneer u dan met de prijs en aanleveringstijd akkoord gaat, reserveren wij voor u de krat. Vul hier uw gegevens in.

Mocht u over bovenstaande vragen en of opmerkingen hebben kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen: 053-5740068.